CHICA CHARMING

wie is dat eigenlijk?

Angela Fransen
Joyce Scherpenzeel

About us: Angela

Graag vertel ik jullie over over Chica Charming Visagie.  Ik ben Angela Fransen, de persoon achter Chica Charming.

 

Als visagiste heb ik jarenlang mijn creativiteit de vrije loop gelaten, ik werkte vanuit mijn prachtige studio in Amsterdam. Het was een feestje van workshops, bruidjes stylen, masterclasses geven aan andere visagisten en ik deed veel verschillende fotoshoots. Daarnaast kwam de laatste jaren de focus steeds meer te leggen op creatief werk op festivals en evenementen, het zogenaamde festivalpainten en glitteren.

 

In de zomer van 2023 verkochten we echter ons huis en daarmee ook de visagiestudio in Amsterdam en stapten in ons paleisje op wielen: een fijne camper. Momenteel ben ik dus op reis door Europa maar ik ben zeker niet weg van Chica Charming. Ik werk online en vlieg af en toe terug naar Nederland voor leuke opdrachten. Ik begeleid de Chica Charming teams en onderhoud de contacten met de opdrachtgevers. Ook werk ik nog altijd met veel plezier voor en met het mooie minerale make-up merk Mintenz.

 

Aankomende zomer ben ik van half mei tot half september weer terug in Nederland. En yes, dan ben ik weer volop beschikbaar voor leuke opdrachten: fotoshoots, workshops, bruidsstyling etc.

 

About us: Joyce

Joyce is vanaf januari 2024 ‘on board’ bij Chica Charming. Iedereen kent haar van ‘Joy Bodypainting’. Joyce is een topper van een facepainter. Ze kan ontzettend goed freestylen… you name it, she paints it! Joyce en ik kunnen goed samenwerken, we hebben dezelfde visie en zijn van mening dat we samen een compleet pakket aan diensten kunnen aanbieden in de evenementensector.

 

Joyce heeft veel ervaring met het werken op evenementen, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Ze heeft een heerlijke no nonsense houding en een fijne dosis humor, zo maakt ze van iedere opdracht een feestje. Joyce en ik bundelen onze krachten nu onder de noemer Chica Charming Events.

 

Contact

In de afgelopen jaren heb ik zoveel leuke mensen ontmoet. Misschien was je mijn cursist, mijn collega, mijn opdrachtgever of… ? Laten we in contact blijven en samenwerken. Neem gerust contact op via de mail: info@chicacharming.nl of telefonisch +31 612021039 of via het contactformulier.