CHICA CHARMING

wie is dat eigenlijk?

Angela Fransen

About us

Graag vertel ik jullie over over Chica Charming Visagie.  Ik ben Angela Fransen, de persoon achter Chica Charming.

 

Als visagiste heb ik jarenlang mijn creativiteit de vrije loop gelaten, ik werkte vanuit mijn prachtige studio in het bruisende Amsterdam. Het was een feestje van workshops, bruidjes stylen, masterclasses geven aan andere visagisten en het maken van fotoshoots in alle soorten en stylen. Het was een heerlijk tijdperk waar ik met veel plezier op terugkijk.

 

Maar, vanaf augustus 2023 hebben we het roer omgegooid. We verkochten ons huis en daarmee ook de visagiestudio in Amsterdam en stapten in ons paleisje op wielen: een fijne camper. Momenteel zijn we bezig met een roadtrip door Europa, waarbij we online werken. Dus eigenlijk zijn we een soort van digitale nomaden en leven we ons mooiste leven.

 

 

Team Chica Charming

Betekent dit rondreizende leven het einde van Chica Charming Visagie? Zeker niet want ik vind mijn job het leukste werk wat ik me kan bedenken. Maar ik zal er dus wel een andere invulling aan gaan geven. Het zal voorlopig wat minder echt make-uppen zijn maar wel begeleid ik een super festival- en make-up team in Nederland. Dit team is in te zetten op bedrijfsevenementen, festivals, bruiloften, beurzen etc.

 

 

Digital Nomad – Content Creator

Vanwege mijn grafische achtergrond ben ik ook inzetbaar voor het maken van social media content en help ik graag mijn collega’s in de beauty branch met het ontwerpen van huisstylen en huisstyle items. Denk dan bijvoorbeeld aan logo’s, prijslijsten, flyers, boekjes etc.

 

 

Mintenz

Chica Charming is onlosmaakbaar verbonden met Mintenz make-up. Mintenz is een prachtig en volledig natuurlijk mineraal make-up merk. Via Facebook Live kun je mij wekelijks zien, en achter de schermen creëer ik content voor dit geweldige merk. Hoewel ik momenteel op reis ben, blijf ik officieel een Mintenz verkooppunt. Je kunt via mij Mintenz producten bestellen (een webshop is in ontwikkeling). Wil je graag persoonlijk advies? Dan kan ik je zeker helpen via videobellen. We kijken dan samen naar de producten en kleuren die het best bij jou passen. Ik begeleid je bij het vinden van de perfecte combinatie en hoe je het beste uit jezelf kunt halen met Mintenz make-up.

 

 

Zoveel ideeën

Naast bovenstaande werkzaamheden blijft het in mijn hoofd altijd borrelen van creativiteit. Zo liggen er nog wat leuke projecten op de plank, klaar om uitgewerkt te worden. Wil je weten wat zoal?

 

  • het uitgebreide visagieboek
  • eigen Art of Choice collectie uitbrengen
  • custom pet art aanbieden
  • creatieve visagie retraits organiseren
  • online cursus extreme visagie

 

Ik hoef me dus niet te vervelen, ik vermaak me prima!

 

 

Contact houden

In de afgelopen jaren heb ik zoveel leuke mensen ontmoet. Misschien was je mijn cursist, mijn collega, mijn opdrachtgever of… ? Laten we in contact blijven en samenwerken. Neem gerust contact met me op via de mail: info@chicacharming.nl of telefonisch +31 612021039 of via het contactformulier.

 

Voor nu, lieve groetjes vanuit ergens in Europa.

Angela Fransen