bruidsstyling, bruidsmake-up, bruidskapsel

BRUIDSSTYLING

bruidsmake-up & hairstyling

bruidsstyliste

Als je gaat trouwen moet jij je stralend voelen, daar wil ik je graag bij helpen! Ik zie het als een eer als ik je bruidsstyling mag verzorgen. Ik verzorg bruidsstyling (bruidsmake-up en bruidsmake-up) in Amsterdam en omgeving maar desgewenst door het hele land. Oh en ga jij trouwen in het buitenland… ik stap graag als jouw bruidsstyliste in het vliegtuig. Ik vind het heel belangrijk om naar jouw wensen te luisteren en dan samen kijken of deze make-up/haar wensen geschikt zijn voor jouw type. Of je nu een naturel bruidslook wilt of een echte glamourlook, wat mij betreft is het allemaal mogelijk.  Ik kan heel ‘bescheiden’ werk leveren maar ik hou er ook van om lekker uit te pakken op make-up gebied.

 

Ervaring

In de afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als bruidsstyliste. Ik vind het belangrijk om te blijven ontwikkelen, ik hou daarom de trends op het gebied van bruidsstyling goed in de gaten. Regelmatig volg ik een verdiepingscursus in hairstylingtechnieken die voor bepaalde bruidskapsels nodig zijn. Wat leuk is om te vermelden is dat ik zelf bruidsvisagie trainingen geef aan andere bruidsstylisten, hierdoor heb ik een fijn netwerk van collega’s die elkaar helpen.

 

Proefsessie

Een proefsessie is van belang zodat we samen kunnen bepalen wat voor jou de ideale bruidsmake-up is en welk bruidskapsel het mooist past bij jouw wensen. Maar zeker zo belangrijk vind ik dat wij samen een goede klik hebben zodat jij je helemaal op je gemak voelt bij mij en het volste vertrouwen hebt in mijn make-up en hairstyling skills. De proefsessie is dus ideaal om elkaar te leren kennen.

 

Het is prettig als je voor de proefsessie naar mijn studio kan komen. Hier heb ik alles bij de hand en goede daglichtlampen. Ik heb mijn studio aan huis (Amsterdam Zuidoost). Het is gratis parkeren in de straat. Indien je liever hebt dat ik naar jou toe kom voor de proefsessie dan is dat ook geen probleem.

Mijn advies is om de proefsessie 5 à 8 weken voor de bruiloft in te plannen. Het kan natuurlijk wel eerder maar mijn ervaring is dat de huidtint dan best een stuk lichter of donkerder kan zijn dan op jullie trouwdag en ook kan je haar een andere lengte hebben. Mocht je de trouwdatum al weten en denk je er over om door mij je bruidsstyling te laten verzorgen? Neem dan z.s.m. contact op om er zeker van te zijn dat ik deze datum vrij kan houden in mijn agenda.

 

Minerale Make-up

Ik werk met minerale make-up van het merk Mintenz. Dit is ideaal voor bruidsmake-up. Ben jij een aanstaande bruid en ben je niet gewend om zelf make-up te dragen? Dan ben jij hier zeker erg blij mee want je voelt de make-up niet zitten en je bruidsmake-up oogt natuurlijk terwijl het wel een goede dekking heeft. Daar komt bij dat het beter blijft zitten dan vloeibare make-up en het geeft minder af. Zelfs de meest gevoelige huidjes verdragen deze make-up zonder problemen. Ideaal dus!

 

Samenwerking

Ik werk regelmatig samen met mijn partner Tomas Fransen, hij is een goede bruidsfotograaf/videograaf. Om een indruk van zijn werk te krijgen kun je een kijkje nemen op www.reflektmedia.nl

 

Tarieven Bruidsstyling 2022

Bruidsmake-up incl. proefsessie: 275 euro

Bruidsmake-up en hairstyling incl. proefsessie: 460 euro

Huur clip-in extensions: 79 euro

Verkoop clip-in extensions: 129 euro

Visagie bruidsgast: 45 euro

Hairstyling bruidsgast: 45 euro per half uur

Reiskostenvergoeding: 0,25 per km buiten Amsterdam

Eventuele parkeerkosten worden in rekening gebracht

 

Portfolio Bruidsstyling

Ben je benieuwd naar een uitgebreide portfolio van mijn werkzaamheden als bruidsstyliste? Neem dan hier een kijkje op mijn Pinterest profiel: portfolio bruidsstyling