title image

Bruidsstyling

BRUIDSSTYLING

bruidsmake-up & hairstyling

Als je gaat trouwen moet je natuurlijk de allerbeste versie van jouzelf zijn… en daar kan ik je bij helpen! Ik zie het als een enorme eer als ik je bruidsstyling mag verzorgen. Ik verzorg bruidsstyling (bruidsmake-up en bruidsmake-up) in Amsterdam en omgeving maar desgewenst door het hele land.

 

Ervaring

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als bruidsstyliste. Door de onafhankelijke internationale website Zankyou ben ik uitgeroepen tot beste bruidsvisagiste van Noord Holland. Ook geef ik in mijn visagieschool les aan andere visagisten in bruidsvisagie.

 

Proefsessie

Een proefsessie is van belang zodat we samen kunnen bepalen wat voor jou de ideale bruidsmake-up is en welk bruidskapsel het mooist past bij jouw wensen. Maar zeker zo belangrijk vind ik dat wij samen een goede klik hebben zodat jij je helemaal op je gemak voelt bij mij en het volste vertrouwen hebt in mijn make-up en hairstyling skills. De proefsessie is dus ideaal om elkaar te leren kennen.

 

Het is prettig als je voor de proefsessie naar mijn studio kan komen. Hier heb ik alles bij de hand en goede daglichtlampen. Ik heb mijn studio aan huis (Amsterdam Zuidoost). Het is gratis parkeren in de straat. Indien je liever hebt dat ik naar jou toe kom voor de proefsessie dan is dat ook geen probleem.

Mijn advies is om de proefsessie 5 à 8 weken voor de bruiloft in te plannen. Het kan natuurlijk wel eerder maar mijn ervaring is dat de huidtint dan best een stuk lichter of donkerder kan zijn dan op jullie trouwdag en ook kan je haar een andere lengte hebben. Mocht je de trouwdatum al weten en denk je er over om door mij je bruidsstyling te laten verzorgen? Neem dan z.s.m. contact op om er zeker van te zijn dat ik deze datum vrij kan houden in mijn agenda.

 

Minerale Make-up

Ik werk met minerale make-up van het merk Creative Cosmetics. Dit is ideaal voor bruidsmake-up. Ben jij een aanstaande bruid en ben je niet gewend om zelf make-up te dragen? Dan ben jij hier zeker erg blij mee want je voelt de make-up niet zitten en je bruidsmake-up oogt natuurlijk terwijl het wel een goede dekking heeft. Daar komt bij dat het beter blijft zitten dan vloeibare make-up en het geeft minder af. Zelfs de meest gevoelige huidjes verdragen deze make-up zonder problemen. Ideaal dus!

 

Samenwerking

Ik werk regelmatig samen met mijn partner Tomas Fransen, hij is een goede bruidsfotograaf/videograaf. Om een indruk van zijn werk te krijgen kun je een kijkje nemen op www.reflektmedia.nl

 

Tarieven Bruidsstyling

Bruidsmake-up incl. proefsessie: 275 euro

Bruidsmake-up en hairstyling incl. proefsessie: 390 euro

Huur clip-in extensions: 39 euro

Verkoop clip-in extensions: 90 euro

Visagie bruidsgast: 40 euro

Hairstyling bruidsgast: 35 euro per half uur

Reiskostenvergoeding: 0,25 per km buiten Amsterdam

Eventuele parkeerkosten worden in rekening gebracht

 

Portfolio Bruidsstyling

Ben je benieuwd naar een uitgebreide portfolio van mijn werkzaamheden als bruidsstyliste? Neem dan hier een kijkje op mijn Pinterest profiel: portfolio bruidsstyling

bruidsstyliste
No. 1 Bruidsvisagiste
Bruidsmakeup
Bruidsvisagie
Bruidskapsel
Bruidskapsel
Bruidsstyling totaal