GLITTERTEAM GLITTER EN PAINT TREND

Festival paint en glitter hebben de ultieme feel good factor! Deze trend is begonnen op festivals zoals Coachella en sinds een paar jaar is het ook veel te vinden op festivals in Nederland. Ondertussen is de hype ook overgewaaid naar evenementen. Van simpelweg glitters tot een indrukwekkende arm sleeve, met festival paint en glitter zijn de opties ein-de-loos. De meiden in ons team noemen we onze Chica Charming Sparkles, we zijn hét glitterteam voor ieder evenement.


WAT WIJ DOEN

Chica Charming Sparkles: het glitterteam voor ieder evenement! Wij bieden face paint, body art en glitter make-up voor bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals, zakelijke evenementen, productlanceringen, studentenfeesten, noem maar op! We vinden het heerlijk om de gasten van jullie event te pimpen in welke style dan ook en genieten zelf ook altijd weer mee als de gasten onze kunstwerkjes checken in de spiegel.

Ondertussen hebben wij al mooie samenwerkingen gehad met onder andere Uber, Tempo Team, Buma Stemra, Miro Samsung en Disney.

  • Face paint
  • Festival painten
  • Glitteren
  • Body jewels
  • Body paint
  • Realistische tattoos
  • Haar invlechten en glitter roots
  • En nog veel meer creatieve dingen!

GLITTERTEAM VOOR IEDER EVENEMENT

De samenstelling van ons team kan ieder evenement veranderen, maar je kan er zeker van zijn dat we allemaal lekker creatief en enthousiast zijn. Afhankelijk van het aantal bezoekers adviseren we je over het aantal ‘glitterartiesten’. We werken solo en we werken in teams. De inrichting van ons werkstation kan ook ieder evenement weer anders zijn. Zo kunnen we een hysterische kleurrijke glitterhoek neerzetten maar net zo makkelijk maken we een stylvol luxe werkstation. Onze hollywoodspiegels zijn sowieso al eyecatchers op zich. Elke boeking begint met wat JIJ nodig hebt. Vertel ons je wensen en visie, we denken wij heel graag me je mee!

Waar we best trots op zijn is het feit dat we ‘’ low-maintenance’’ zijn. We regelen al het materiaal en we hebben eventueel zelf onze eigen mobiele glitter bar of werkstation. Dit zorgt ervoor dat er zo min mogelijk inspanning van jouw kant nodig is, want we weten dat jij als evenementenorganisator het al druk genoeg hebt met het organiseren.

TARIEVEN

1 of 2 losse uurtjes: €200,-  per painter
vanaf 3 uur: €75,- per uur per painter

avond/nacht tarief (vanaf 22:00 uur) 25% extra

Deze prijzen zijn inclusief al ons materiaal, exclusief 21% BTW en reiskosten à 40 ct per km. 

CONTACT

Dus jij ziet het wel zitten om ons glitterteam in te zetten op jouw evenement? Neem dan contact met ons op. We horen graag van jou om wat voor event het gaat, de datum, hoeveel gasten er verwacht worden, de locatie en het aantal uur dat jullie ons in willen zetten.

MEER ZIEN VAN ONS GLITTERTEAM?

Nog een betere indruk krijgen van onze glitter en paint activiteiten? Neem even een kijkje op ons instagram account