GLITTERTEAM GLITTER EN PAINT TREND

Festival paint en glitter hebben de ultieme feel good factor! Deze trend is begonnen op festivals zoals Coachella en sinds een paar jaar is het ook veel te vinden op festivals in Nederland. Ondertussen is de hype ook overgewaaid naar evenementen, bruiloften en bedrijfsfeesten noem maar op! Van simpelweg glitters tot een indrukwekkende arm sleeve, met festival paint en glitter zijn de opties ein-de-loos. De meiden in ons team noemen we onze Chica Charming Sparkles, we zijn hét glitterteam voor ieder evenement.


WAT WIJ DOEN

Chica Charming Sparkles: het glitterteam voor ieder evenement! Wij bieden face paint, body art en glitter make-up voor bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals, zakelijke evenementen, productlanceringen, studentenfeesten, noem maar op! We toveren de gasten om in schitterende meesterwerken. Ondertussen hebben wij al mooie samenwerkingen gehad met onder andere Uber, Tempo Team, Buma Stemra, Samsung en Disney.

  • Face paint
  • Festival painten
  • Glitteren
  • Body jewels
  • Body paint
  • Haar invlechten en glitter roots
  • En nog veel meer creatieve dingen!

GLITTERTEAM VOOR IEDER EVENEMENT

De samenstelling van ons team kan ieder evenement veranderen, maar we zijn allemaal lekker creatief en enthousiast. We werken aan tafels, we werken al lopende, we werken solo en we werken in teams. Elke boeking begint met wat JIJ nodig hebt. Vertel ons je wensen, visie en we zullen het vanaf daar overnemen.

Eén ding blijft altijd hetzelfde. We zijn er namelijk trots op dat we ‘’ low-maintenance’’ zijn. We regelen al het materiaal en we hebben eventueel zelf onze eigen mobiele glitter bar of werkstation. Dit zorgt ervoor dat er zo min mogelijk inspanning van jouw kant nodig is, want we weten dat jij als evenementenorganisator het al druk genoeg hebt met het organiseren.

PRIJZEN

1 of 2 uur: €80,-  per uur per painter
vanaf 3 uur: €70,- per uur per painter

avond/nacht tarief (vanaf 22:00 uur) 25% extra

Deze prijzen zijn inclusief al ons materiaal, exclusief 21% BTW en reiskosten. 

WORKSHOP

Ben je na het lezen over onze festival glitter activiteiten enthousiast geworden en lijkt het je leuk om dit zelf ook te leren? Dat kan! We geven superleuke workshops in onze mooie studio in Amsterdam. Meer info vind je hier: Workshop Festival Painten

MEER ZIEN VAN ONS GLITTERTEAM?

Nog een betere indruk krijgen van onze glitter en paint activiteiten? Kijk dan een op onze Facebook pagina: facebook chicacharming