GLITTERTEAM: GLITTER EN FACEPAINT VOOR VOLWASSEN

Glitterteams en festivalpainters zijn tegenwoordig onmisbaar op allerlei evenementen, en dat is niet zonder reden. Ze voegen echt een ‘feel good factor’ toe aan elk evenement. De trend begon jaren geleden op grote festivals zoals Coachella, Burning Man, en het bekende Full Moon festival in Thailand. Nu heeft deze trend zijn weg gevonden naar allerlei evenementen en is facepaint voor volwassenen op de meeste bedrijfsevenementen niet meer weg te denken. Ons glitter/facepaint team schittert op bedrijfsfeesten, bruiloften, en beurzen. Van subtiele glitters tot indrukwekkende arm sleeves, met festivalpaint en glitters zijn de mogelijkheden eindeloos.


WAT WIJ DOEN

Chica Charming Events: het glitterteam voor elk evenement! Wij verzorgen facepaint, body art, en glitter make-up voor diverse gelegenheden zoals bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals, zakelijke evenementen, productlanceringen, studentenfeesten, en meer!

Wij vinden het geweldig om de gasten van jullie evenement in elke gewenste stijl te ‘pimpen’ en genieten zelf ook altijd weer mee als de gasten onze kunstwerkjes checken in de spiegel. Bij de termen facepaint en schmink denk je misschien aan kinderen maar het blijkt wel… ook volwassenen worden blij van facepaint en glitters!

Inmiddels hebben wij succesvol samengewerkt met bekende namen zoals Uber, Tempo Team, Heineken, Douwe Egberts, Buma Stemra, Miro, Samsung, en Walt Disney.

 • Facepaint / Festivalpaint voor alle leeftijden
 • Bodypaint
 • (Bio) Glitterbar
 • Glittertattoos
 • Haar invlechten (festival braids)
 • Glitter Roots and Beards
 • Realistische tijdelijke tattoos
 • UV/Neon paint (blacklight party)
 • Mirror Photobooth
 • Ballonnendecoratie
 • Henna artiesten
 • Visagieteam
 • Make-over team
 • Hairstylisten
 • Workshops op locatie

WE DENKEN GRAAG MET JE MEE

Heb jij bijzondere wensen of zou je graag even willen sparren met ons over hoe je ons team het beste in kan zetten op jouw evenement? Neem dan gerust contact met ons op, we denken heel graag met je mee! Zo kunnen we bijvoorbeeld een stukje branding terug laten zien door custom made tattoos of schminksjablonen. Bel met Angela (tel: 06 12021039 ) of mail naar info@chicacharming.nl

ONS (BIO) GLITTERTEAM EN WERKSTATION

De samenstelling van ons glitterteam kan ieder evenement veranderen, maar je kan er zeker van zijn dat we allemaal ervaren, creatief en enthousiast zijn. Afhankelijk van het aantal bezoekers adviseren we je over het aantal ‘glitterartiesten’. We werken solo en we werken in teams.

Ons werkstation is altijd een echte eyecatcher met onze stijlvolle Hollywood-spiegels die op zichzelf al een begrip zijn.

Waar we best trots op zijn is het feit dat we als glitterteam ‘’ low-maintenance’’ zijn. Als jij voor ons een tafel en een stroompunt regelt, nemen wij de rest voor onze rekening! Hierdoor wordt de inspanning van jouw kant tot een minimum beperkt, want we begrijpen dat jij als evenementenorganisator al druk genoeg bent met de organisatie.

UV NEON PARTY? ONS GLITTERTEAM LOVES TO GLOW

Momenteel dé trend op evenementen…… blacklight party, of te wel UV/neon party. Onder de blacklights lichten bepaalde kleuren magisch op, en dat zorgt gelijk voor een lekker sfeertje. Voor deze feesten heeft ons festivalpaint team een unieke set-up met speciale oplichtende schmink en we zorgen zelf voor krachtig UV licht. Ons werkstation werkt met deze UV lampen als een magneet op de bezoekers. Let the magic begin!

Blacklight UV NEON party

ONZE MAGIC MIRROR PHOTOBOOTH

De Magic Mirror Photobooth is onze nieuwste feelgood service. Op het eerste gezicht lijkt het gewoon een spiegel, maar zodra je ervoor staat, komt het interactieve scherm tot leven met de nieuwste technologieën.

TARIEVEN

1 of 2 losse uurtjes: €200,-  per painter
vanaf 3 uur: €75,- per uur per painter

avond/nacht tarief (vanaf 22:00 uur) 25% extra

Deze prijzen zijn inclusief al ons materiaal, exclusief 21% BTW en reiskosten à 40 ct per km. 

CONTACT

Zie jij ons team graag op jouw evenement staan? Neem dan contact met ons op. We horen graag van jou om wat voor event het gaat, de datum, hoeveel gasten er verwacht worden, de locatie en het aantal uur dat jullie ons in willen zetten. Even bellen kan natuurlijk ook, Angela is te bereiken op 06 12021039.

MEER ZIEN VAN ONS GLITTERTEAM?

Nog een betere indruk krijgen van onze glitter en paint activiteiten? Neem even een kijkje op ons instagram account