halloween workshop amsterdam

Een halloween workshop in Amsterdam voor iedereen die van dit griezelige feest houdt en het leuk vindt om lekker te kliederen op zijn of haar eigen hoofd. Make-up ervaring is dit keer niet eens nodig!

Wat is de betekenis van Halloween?

De naam “Halloween” is afgeleid van All Hallows Eve (Allerheiligenavond).  In de Keltische kalender begon het jaar op 1 november en was 31 oktober oudejaarsavond. De oogst was dan binnen dus was er even tijd voor een vrije dag. Een Keltische legende vertelt dat op de laatste zomerdag de geesten van de mensen die het vorige jaar gestorven waren, terug zouden komen en de lichamen van de levende mensen in bezit zouden nemen. Om dit te voorkomen gingen de mensen de straat op en maakte zichzelf zo lelijk mogelijk zodat het niet aantrekkelijk was om hun lichaam in bezit te nemen. Ook maakte ze veel lawaai.

halloween workshop amsterdam

Wat doen we tijdens de workshop Halloween Make-up

Binnen het thema Halloween kan je alle kanten op qua make-up. Het is natuurlijk erg leuk als je weet hoe je wonden en littekens kan maken. Dit gaan we dan ook zeker behandelen tijdens deze workshop.

Wil je niet persé een zombie of monster maken? Het is ook erg leuk om de enge Halloween look te combineren met een beauty make-up. Denk hierbij bv aan de bekende ‘creepy doll’ look.

We eindigen de les met een fotoshoot, zo heb je een leuke herinnering aan deze avond en sta je als je allerbeste zelf op de foto 😉

Ingeplande edities workshop Halloween

Woensdag 17 oktober, 19:00 – 22:00 uur

Donderdag 25 oktober, 19:00 – 22:00 uur

 

Inschrijfgeld: 55 euro

Waarom kiezen voor deze visagie workshop ?

  • Kleine groepen tot max 5 personen
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Gebruik van goede make-up
  • Ongedwongen sfeer
  • Gratis parkeren (in Amsterdam)
  • Een leuke foto van het eindresultaat
halloween workshop amsterdam
halloween workshop amsterdam
halloween workshop amsterdam
halloween workshop amsterdam
No Comments
Leave a Comment: