Festival Painten en Glitter Team

Mensen vragen mij wel eens… wat vind je het allerleukste om te doen? Ik mag dan graag antwoorden: Festival Painten!
Ik ben een gelukkig mens, vind vrijwel alles leuk aan mijn werk. Ik heb afwisselende opdrachten, van commerciële fotoshoots op locatie tot aan lesgeven op scholen. En echt, het is allemaal leuk maar van Festival Painten word ik zo vrolijk!

Festival Painten

Ik noem het nu Festival Painten maar je kan het ook omschrijven als ‘partypimpen’, ‘bodypainten’, ‘facepainten’ etc.
Waarom vind ik het zo leuk? Omdat het iedere keer weer anders is, altijd feel good en ontzettend kleurrijk. Je krijgt de sfeer mee van een feest of festival, bent lekker creatief bezig en maak gezellige kletspraatjes met de mensen die in je stoel belanden. Echt de ultieme ‘feel good job’ dus!
Partypainten, Festivalpaint, Facepaint, schminken

Festival Team

Stond ik 2 jaar geleden nog alleen te painten, inmiddels hebben we een superleuk team van zo’n 5 meiden. De samenstelling van dit team kan ieder festival veranderen maar we zijn allemaal lekker creatief en enthousiast. We zijn niet alleen handig met painten maar voorzien onze festival gangers ook graag van wat extra’s zoals bijvoorbeeld de prachtige Face Jewels van Muchacha Visagie en super originele handmade ‘feel good sunglasses’ van Rockin’ Red. Ook kunnen we de bezoekers blij maken met bv haar invlechten in festivalstijl en hairfeathers of hairrings in het haar bevestigen. En mochten er mannen zijn die een glitterbehandeling wensen voor hun baard, die zijn ook van harte welkom!

 

Festival Trends

We houden goed in de gaten welke trends er gaande zijn in festivalland. Momenteel is de ‘Coachella stijl’ helemaal in, hier zie je vooral heel veel glitters, en dan niet een beetje…. nee echt over the top veel glitters en bling bling! Een andere trend die nog steeds gaande is, is de bohemian (boho) stijl, ook wel de hippie achtige Ibiza stijl. Zelf vind ik het allerleukste om van alles een beetje te combineren. Erg blij worden wij als we helemaal ‘los’ mogen qua look zodat we de meest geweldige creaties neer kunnen zetten. We houden het niet alleen bij koppies maar uiteraard painten we ook armen, benen, ruggen en decolletés.

Do It Yourself (DIY)

Ga jij zelf wel eens naar een festival? En lijkt het je helemaal leuk om zelf aan de slag te gaan met Festival Painten? Of heb je gewoon zelf zin in een leuke ‘feel good’ avond. Kom dan naar 1 van onze workshops. Ze worden de komende tijd regelmatig op een doordeweekse avond georganiseerd in onze visagiestudio Chica Charming.
Hopelijk zien we jullie komend festival seizoen ergens op een festival of hier in de studio!

Wat wij doen op festivals:

  • Facepaint
  • Festivalpainten
  • Glitteren
  • Bodyjewels
  • Bodypaint
  • Haar invlechten en glitterroots
  • Hairfeathers
  • Hairrings
  • En nog veel meer!

Meer van ons zien?

Wil je meer van ons werk zien? Op onze Facebook pagina vind je een album vol met ‘Festivalpaint/Partypimping foto’s: Festival Paint en Glitter Team foto’s.

Samenwerken?

Organiseer jij een feest of festival en zie je ons hier graag een kleurrijke bijdrage aan toevoegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Festival Painting, Schminkteam, Facepaint, Festivallook, Partypimping
Festival Painting, Schminkteam, Facepaint, Festivallook, Partypimping
No Comments
Leave a Comment: