UV NEON THEMA: Glow in the dark

When the lights turn off and the blacklights on…that’s when the magic happens! Party’s in UV Neon thema zijn momenteel wereldwijd een trend. Wij snappen deze ‘glow in the dark’ hype wel. UV Neon themafeesten hebben namelijk een lekker magisch en futuristische sfeertje.


ONZE GLOW IN THE DARK ARTISTS: Toppers in UV Neon Facepaint en Bodypaint

Onze speciale UV Neon schmink ziet er ook zonder blacklight leuk uit, maar als het ‘gewone licht’ uit gaat en de blacklights aan, dan lichten deze kleuren magisch op tot fluor tinten. Binnen no time zetten wij een indrukwekkende facepaint op je gezicht of een stuk bodypaint. Het kan subtiel als jij dat wilt maar het beste laat je ons gewoon ons gang gaan….. artistieke vrijheid zorgt voor de mooiste glow in the dark creaties!

BLACKLIGHT WERKSTATION

Als je ons team inhuurt voor jouw event dan hoef je alleen een tafel en hoge stoel te regelen, verder nemen wij alles zelf mee. Blacklights, Hollywood spiegels, UV schmink en (bio) glitters. We zorgen voor een aantrekkelijk magisch hoekje op jullie event waar de gasten in de rij zullen staan voor een facepaint of bodypaint!

TARIEVEN UV/NEON PAINT

1 of 2 losse uurtjes: €200,-  per painter
vanaf 3 uur: €75,- per uur per painter

avond/nacht tarief (vanaf 22:00 uur) 25% extra

Deze prijzen zijn inclusief al ons materiaal, exclusief 21% BTW en reiskosten à 40 ct per km. 

CONTACT

Wil jij ons UV Neon team inzetten op jouw event? Neem dan contact met ons op. We horen graag van jou om wat voor event het gaat, de datum, hoeveel gasten er verwacht worden, de locatie en het aantal uur dat jullie ons in willen zetten.