Creative Cosmetics Minerale Make-up

Chica Charming Visagie Workshops Amsterdam  Creative Cosmetics   Creative Cosmetics Minerale Make-up

Creative Cosmetics Minerale Make-up

Een aantal jaar geleden kwam het make-up merk Creative Cosmetics op mijn pad. Eigenaresse Elma Maaskant kwam bij mij voor een privé training extreme visagie en zij had haar eigen make-up bij zich. Ik zeg het heel eerlijk dat ik in het begin wat sceptisch was… ik had totaal geen ervaring met mineral make-up maar wel met ‘gewone’ losse poeder. En dat was voor mij geen fijne ervaring omdat ik een droge huid heb met veel kleine lijntjes, mijn huid leek alleen maar ouder te worden door ‘gewone’ losse poeder. Ik dacht ook altijd dat je met alleen maar minerale poeder een gezicht nooit mooi egaal kon maken. Maar daar had ik me dus in vergist. Toen ik Elma aan het werk zag tijdens de les was ik al snel overtuigd.

 

Verkooppunt

Elma nodigde mij uit om bij haar langs te komen in haar studio in Noordwijkerhout om zelf alle producten uit te testen. Ik was direct verliefd op de werking van de producten. Doordat de mineralen samensmelten met je eigen huidvetten ligt de make-up niet als een masker op je gezicht maar oogt het veel natuurlijker. Doordat ik ook direct een gezellige klik met Elma had zijn we gaan samenwerken. Ik heb bij Elma aan de vakopleiding de lessen ‘extreme visagie’ verzorgd en ben al snel verkooppunt voor Amsterdam geworden. Ook train ik momenteel andere verkooppunten als daar behoefte aan is.

 

Elma’s verhaal

Natuurlijk is deze make-up van Creative Cosmetics ontzettend fijn voor iedereen maar het bijzondere eraan is dat zelfs mensen met de meest gevoelige huid deze make-up kunnen verdragen. Wil je weten hoe het is ontstaan, kijk dan hier Elma’s verhaal: Bekijk video op Youtube

Visagiecursus, visagie cursus, visagie opleiding, amsterdam

Natural Beauty

De make-up oogt altijd naturel, althans…. de basis voor de huid. Hiermee bedoel ik de concealers, foundations, bronzers, blushes en finishing touch. Natuurlijk kan je de make-up look ook lekker heftig maken door de ogen te laten knallen of een mooie felle of intense kleur op de lippen aan te brengen. Op de foto’s hieronder zie je hier een mooi voorbeeld van. Op de eerste foto heeft ons prachtige model Katja een ‘natural’ look. Later hebben we deze look opgebouwd naar een mooie intense glamourlook.

naturel look
Glamour make-up
creative cosmetics
Glamourlook Creative Cosmetics

Kennismaken met de make-up?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de make-up van Creative Cosmetics? Kom dan eens langs voor een persoonlijk advies of een workshop. We zijn op afspraak geopend.

 

Neem contact op
No Comments
Leave a Comment: