(BIO) GLITTERTEAM GLITTER EN PAINT TREND

Festival paint en (bio)glitter hebben de ultieme feel good factor! Deze trend is begonnen op festivals zoals Coachella en sinds een paar jaar is het ook veel te vinden op festivals in Nederland. Ondertussen is de hype ook overgewaaid naar evenementen, bruiloften en bedrijfsfeesten noem maar op! Van simpelweg (bio)glitters tot een indrukwekkende arm sleeve, met festival paint en (bio)glitter zijn de opties eindeloos. De meiden in ons team noemen we onze Chica Charming Sparkles, we zijn hét (bio) glitterteam voor ieder evenement.


HET GLITTERVERBOD: VERVELEND MAAR GEEN PANIEK!

En toen was daar een glitterverbod vanaf 15 oktober 2023. Voor onze branche vervelend maar eigenlijk ook wel heel goed te begrijpen. Uiteraard willen we niet bijdragen aan de ‘plastic soep’ in de oceanen. Gelukkig bestaan er ook biologisch afbreekbare glitters die niet schadelijk zijn voor het milieu en daar maken wij dankbaar gebruik van. We kunnen dus met een gerust hart nog onze glitterwerkzaamheden voortzetten. Wil jij ons team graag inzetten maar dan liever geheel zonder glitters? Ook dat kan prima! Wij maken prachtige kleurrijke designs met alleen paint. En voor degene die toch echt nog wat extra ‘bling bling’ toegevoegd willen zien, dan hebben wij altijd nog onze mooie body en face jewels in ons assortiment.

WAT WIJ DOEN

Chica Charming Sparkles: het (bio) glitterteam voor ieder evenement! Wij bieden face paint, body art en (bio) glitter make-up voor bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals, zakelijke evenementen, productlanceringen, studentenfeesten, noem maar op! We toveren de gasten om in levende kunstwerkjes. Ondertussen hebben wij al mooie samenwerkingen gehad met onder andere Uber, Tempo Team, Buma Stemra, Samsung, Heineken, Microsoft en Walt Disney.

  • Face paint
  • Neon paint (UV / Blacklight)
  • Festival painten
  • (Bio) Glitteren
  • Body jewels
  • Body paint
  • Realistische tattoos
  • Haar invlechten en glitter roots
  • En nog veel meer creatieve dingen!

NEON PARTY? OH YES PLEASE!

Wij kunnen met zekerheid zeggen dat het altijd een feestje is met ons team op jouw event. Maar weet je wat alles nog veel leuker maakt? Neon paint en UV licht.! We hebben speciale UV werkstations, het paarse UV licht, ook wel blacklights genoemd, laat onze neon kleurtjes geweldig oplichten, het geeft echt een extra dimensie aan onze toch al lekkere creaties. Dus organiseer jij een event met een Neon thema? (en geloof me, het in momenteel ontzettend populair) dan zorgen wij voor een super aantrekkelijk neon werkstation met speciale neon paint en maken er een extra oplichtend feestje van!

(BIO) GLITTERTEAM VOOR IEDER EVENEMENT

De samenstelling van ons team kan ieder evenement veranderen, maar we zijn allemaal lekker creatief en enthousiast. We werken aan tafels, we werken al lopende, we werken solo en we werken in teams. Elke boeking begint met wat JIJ nodig hebt. Vertel ons je wensen, visie en we zullen het vanaf daar overnemen.

Waar we best trots op zijn is het feit dat we ‘’ low-maintenance’’ zijn. We regelen al het materiaal en we hebben eventueel zelfs een mobiele (bio) glitter bar of werkstation. Dit zorgt ervoor dat er zo min mogelijk inspanning van jouw kant nodig is, want we weten dat jij als evenementenorganisator het al druk genoeg hebt met organiseren.

PRIJZEN

1 of 2 losse uurtjes: €200,-  per painter
vanaf 3 uur: €75,- per uur per painter

avond/nacht tarief (vanaf 22:00 uur) 25% extra

optie: realistische tattoos:  € 25,00 per uur extra

Deze prijzen zijn inclusief al ons materiaal, exclusief 21% BTW en reiskosten à 40 ct per km. 

CONTACT

Dus jij ziet het wel zitten om ons glitterteam in te zetten op jouw evenement? Neem dan contact met ons op. We horen graag van jou om wat voor event het gaat, de datum, hoeveel gasten er verwacht worden, de locatie en het aantal uur dat jullie ons in willen zetten.

WORKSHOP

Ben je na het lezen over onze festival glitter activiteiten enthousiast geworden en lijkt het je leuk om dit zelf ook te leren? Dat kan! We geven superleuke online workshops. Iedere maand is er een online training ‘festival painten” in een kleine groep. Na het volgen van deze online workshop krijg je ook een handig naslagwerk in pdf vorm met daar in alle tips and tricks op een rijtje. Meer info of aanmelden voor deze online workshop? Dan kan via: Workshop Festival Painten