Visagiste Angela Fransen

Hallo, ik ben Angela Fransen Dietz, de persoon achter Chica Charming Visagie. Na een opleiding aan de school van Mieke Petiet en aansluitend diverse trainingen ben ik nu zo’n 7 jaar bezig met visagie en hairstyling. Het geeft ontzettend veel voldoening om hierin mijn creativiteit te uiten.

Passie
Ik werk vanuit mijn passie. Mijn streven is om iedere keer weer de mooiste versie van de persoon onder de make-up naar boven te halen. Of het nu een extreme make-up moet zijn voor een bijzondere fotoshoot of videoclip, een ingetogen beautylook voor een bruid of een mooie glamourmake-up voor een avondje uit, ik verzorg alle soorten visagie en hairstyling.

Visagiestudio
Ik beschik over een ruime visagiestudio aan huis in Amsterdam welke gemakkelijk bereikbaar is. Hier geef ik diverse make-up workshops, cursussen en privé trainingen. Voor meer info over de workshops en cursussen verwijs ik u door naar het workshop deel van deze website: Chica Charming Visagie Cursussen

Ik werk veel samen met mijn partner Tomas Fransen, Tomas is een gedreven fotograaf, voorbeelden van zijn werk zijn te zien op www.blinkeye.nl. Samen verzorgen wij portfolioshoots, vrijgezellenshoots en bruidsreportages.

Ik hoop je snel eens hier in de studio te zien of tijdens een leuke opdracht!