Visagiestudio


De Chica Charming Visagiestudio is een grote, stijlvolle visagiestudio in Amsterdam welke makkelijk te bereiken is en waar het gratis parkeren is in de straat. Er zijn 7 professionele werkstations, eventueel kunnen extra werkstations aan tafel gecreëerd worden. Hier worden diverse cursussen en trainingen gegeven.


-

Fotostudio


De studio is tevens fotostudio. Er zijn diverse achtergrondrollen aanwezig en professioneel foto-apparatuur. Ik werk veel samen met mijn partner Tomas Fransen. Tomas is een gedreven fotograaf, voorbeelden van zijn werk zijn te zien op www.reflektmedia.nl en www.blinkeye.nl


-

Bruidsmake-up en Hairstyling


Als je gaat trouwen moet je natuurlijk de allerbeste versie van jouzelf zijn... en daar kan ik je bij helpen! Tijdens een proefsessie leren we elkaar kennen en luister ik goed naar jouw wensen. We brengen een aantal variaties qua make-up en hairstyling aan. Tussendoor maak ik foto's en als jij tevreden bent noteer ik alle gebruikte producten. Een proefsessie is fijn hier in de studio omdat we hier perfect licht hebben en alle producten en materialen aanwezig zijn. Op jouw trouwdag kom ik natuurlijk naar jou toe, ongeacht het tijdstip!


-

Vrijgezellenfeest


Een vrijgezellenfeest te organiseren? Dan ben je bij Chica Charming aan het juiste adres! Het is ontzettend leuk om in een ongedwongen sfeer een make-up workshop te volgen en daarna een fotoshoot te doen. Het is mogelijk om de workshop in thema te doen, bv Burlesque of Halloween. In overleg stellen we graag een leuk programma samen. Het is zelfs mogelijk om de fotoshoot met een klassieke amerikaanse auto te doen. Vraag naar de mogelijkheden.


-

Visagie op locatie


Een fotoshoot, videoshoot, evenement of feest? Ik kom graag visagie en hairstyling op locatie verzorgen. Indien gewenst neem ik een goede collega-visagiste mee of zelfs een team aan goede, creatieve visagisten.


-