halloween_visagieworkshop_amsterdam

WORKSHOP HALLOWEEN MAKE-UP

Het is weer bijna Halloween! Ga jij dit jaar naar een leuk evenement of feest? Of loop jij bv de zombieparade mee in Amsterdam? (zie de website http://www.amsterdamhalloween.nl/) Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Binnen het thema Halloween kan je alle kanten op qua make-up en hairstyling. Het is natuurlijk erg leuk als je weet hoe je wonden en littekens kan maken. Dit gaan we dan ook zeker behandelen tijdens deze visagieworkshop.

Wil je niet persé als zombie of monster? Het is ook erg leuk om de enge Halloween look te combineren met een beauty make-up. Denk hierbij bv aan de bekende ‘creepy doll’ look. Je kan jezelf in de make-up zetten tijdens deze workshop of je kan met een model meenemen.

Liever op een andere dag deze make-up workshop volgen? Vanaf 2 personen is deze workshop in overleg iedere dag te boeken.

Wat komt aan bod:

– Fotoshoot van je eindresultaat, je krijgt een mooi bewerkte foto
– Het maken van wonden en littekens
– Het combineren van een beauty make-up met een enge halloween look
– Hairstyling passend bij jouw creatie

Maximaal 4 personen per workshop dus veel persoonlijke aandacht! De visagie workshop wordt gegeven in de Chica Charming visagiestudio in Amsterdam, Edenville 8. Het is gratis parkeren in de straat. 

Prijs: 130 euro p.p. (incl. btw en fotoshoot)

 

Boek deze workshop:  info@chicacharming.nl

Halloween
Halloween

visagiestudio_amsterdam_09
visagiestudio_amsterdam_6visagiestudio_amsterdam_4