visagiecursus_amsterdam

2 DAAGSE VISAGIE CURSUS

De wereld van make-up is een erg interessante business om in te werken maar het is ook best moeilijk om van visagie je werk te kunnen maken. Beroepsopleidingen zijn vaak een enorme investering. Deze 2-daagse make-up training is om deze reden ideaal voor iedereen die interesse heeft in het visagievak maar nog niet direct een dure vakopleiding wilt volgen.

Na het volgen van deze 2 dagen visagie bootcamp heb je een prima basis om je make-up skills in de praktijk te laten zien. Met deze visagiecursus als basis kan iedereen deelnemen aan de cursus ‘Extreme Visagie’. Ook is deze opleiding ideaal voor bv schoonheidsspecialistes en kapsters. Zo kunnen zij als extra service visagie aanbieden in hun salon.

Wat komt aan bod:

– Het reinigen en verzorgen van de huid
– Materiaalkennis
– Kleuranalyse
– Gezichtsanalyse
– Dagmake-up
– Glamour make-up
– Smokey eye
– Bruidsmake-up
– Contouren van het gezicht
– Het plakken van valse wimpers

Meer info:

Je neemt beide dagen een model mee, deze dien je zelf te regelen. Eventueel kunnen wij je daarbij helpen. Onderling kunnen de cursisten in de ochtend en middag van model wisselen, zo werk je op veel verschillende gezichten. Je mag met onze make-up producten en materialen werken. Indien gewenst kunnen wij je goed advies geven welke producten je aan kan schaffen om een goede start als visagiste te maken. Tijdens de cursus worden veel foto’s gemaakt, zowel backstage als van de eindresultaten. Voor lunch wordt gezorgd. Je ontvangt een certificaat van deelname.

Cursusdata:

    • 26 en 27 augustus 2017 (5 plaatsen vrij)
    • 05 en 06 september Creative Cosmetics editie
    • 04 en 05 oktober 2017 (5 plaatsen vrij)

 

 

Prijs: € 290,- excl. btw

Boek deze cursus: info@chicacharming.nl

 img_0733 img_0735 img_5738